Startsida Forum Allsvenskan Allsvenskan Norra

3,450 svar, 23 voices Last updated by  Hälsingebocken 5 månader, 2 veckor sedan
 • Författare
  Inlägg
 • #214488 Svar

  Hälsingebocken
  Deltagare
  @Halsingebocken

  Då har anmälningstiden gått ut för SSL, och endast 3 lag som är anmälda. Verkar som att SIBF nu kommer att bjuda in de anmälda lagen för dialog över hur SSL kommer att se ut sett till antal lag samt spelomgångar för nästa säsong.
  Om inget annat inträffar så verkar det som att man kommer att fylla på SSL med lag från AS. Det medför nog även att reglerna för nedflyttning kommer att ändras. Och att fler lag från Div.1 kommer att fylla på AS. Kan nog bli så att inget lag då kommer att trilla ur AS.

  Har förståelse för att SSL lagen vill få äga rättigheterna mer än vad man gör idag, men sättet som man går tillväga på är inget som jag sympatiserar med.
  Verkar sen även att man från SIBF håll vägrar att vika sig för ultimatum från SSL lagen, kan på sätt och vis tycka att det är bra då SSL ” bara” är en serie i hel struktur av serier. Från SSL lagens sida verkar man inte ha så stor förståelse för att det finns serier under SSL som är beroende av att kunna planera för kommande säsong i god tid. Ta bara KAIS Mora som exempel som fick hoppa in i AS med kort varsel när Umeå City drog sig ur, är helt övertygad om att man inte tappat spelare samt kunna värva fler spelare som gjort att man haft större chans att klara sig bättre i serien än vad man gjort.

  Men man får väl följa utvecklingen och se vad det landar i…

  #214426 Svar

  Hälsingebocken
  Deltagare
  @Halsingebocken

  Då var omgång 19 spelad med en del oväntade resultat!
  Galen match i Mora, där Thoren lyckad tappa matchen i sista perioden.
  Sen kan man konstatera att H/B och Salem inte har så bra form för tillfället!

  Besviken på mitt H/B på sättet man förlorar mot Runsten. Man hade mycket boll, men i mitt tycke så spelar man för bekvämt och långsamt. Framför allt när det kommer till spelvändningarna som tidigare varit H/B´s adelsmärke. Förklaringen som jag ser det så har man ingen fast uppspelspunkt för backar att slå snabba uppspel på, och när backarna lyckas slå snabba uppspel så vänder man ofta hem med bollen och lugnar ner spelet och låter då motståndarna hitta rätt i sitt försvar.
  Ska man sen kunna luckra upp ett uppställt försvar så måste man röra sig mer utan boll samt att bolltempot måste upp flera klasser, nu fastnar bollen på klubban hos alla spelare, man ser knappt ett enda offensivt direktpass längre. Allt detta resulterar till att man bedriver spelet ute vid sarg på stillastående spelare, och mycket bollande mellan backarna.

  Nu är det väl mer eller mindre klart i praktiken att H/B inte kommer att klara av att ta sig ovanför strecket. Tror inte att Wibax nollar resten av sina matcher och att H/B går rent, och sen har man för många mål att hämta in.
  Enda livlinan som kan gälla för H/B att spela i Allsvenskan nästa säsong är nog tyvärr att man från SSL lagen går vidare med sin utbrytarliga……

  #214408 Svar

  Christoffer @

  Om inte Hagunda vinner med 6 mål mot Gävle förståss, men det känns som en stretch i och med Gävles fina form 🙂

  #214407 Svar

  Christoffer @

  Jag är sjukt bitter att jag inte kollade Mora-TT matchen, ser ut att ha varit säsongens match för åskådare 😀

  Jag tror ändå DIF tar minst två poäng imorgon – kollade precis Salems lag de lagt upp på ibis. Fortfarande samma skadeläge. DIF vann i SD sist, även om det var hemmaplan då – så hade Salem en mycket starkare lag den gången. Så jag tror TTG behåller serieledningen fram till seriefinalen.

  Någon salem-anknuten här som harr koll på hur länge Kjerrström, Ohlström, J.L, G.L, och Fseha blir borta?

  #214405 Svar

  Tullinge fans @

  Tycker rig killarna gör det väldigt bra och går från klarhet till klarhet hela tiden. Väldigt duktiga juniorer som har bevisat att det hör hemma i allsvenskan.

  Enligt mig det bästa rig laget på väldigt länge, otroligt mycket spets och väldigt bra bredd.

  Tyck och tänk vad ni vill men att säga att dom inte hör hemma i allsvenskan är en stor lögn.

  #214404 Svar

  Norran @

  Rig anhängarna/Föräldrarna bevisar sig själva nu 🙂 som det är sagt hela tiden nu senast 🙂

  #214403 Svar

  Tanten på läktaren @

  Att fråga om jag var full när jag presenterade fakta är inte mer konstruktivt än allt annat som skrivs på detta forumet väll? Rätta mig gärna om jag har fel

  #214402 Svar

  Surret @

  Finns ju en Väldigt många i olika lag(spelare/ledare) som hade väldigt starka åsikter om hur lätt RIG skulle åka ur i år.

  Säger väl mest om deras O-kunskap.

  #214401 Svar

  Norran @

  Tror alla ser vad jag menade nu, ser någon något konstruktivt?

  #214400 Svar

  Tanten på läktaren @

  Verkligen inte, men så dålig Pitebönderna var idag så undrar man om dom hade tagit sig en och annan jamare. 8-4 säger väl det mesta. De små juniorerna knep igen kakhålen på de gamla Wibaxspelarna.

  #214399 Svar

  Wibax @

  Är du full eller?

  #214398 Svar

  Binko @

  hysch

  #214397 Svar

  Tanten på läktaren @

  Konstruktiv eller inte, hästlängder bättre än Wibax!

  #214394 Svar

  Mikael @

  Jag förstår att ni Wibax anhängare känner er bittra och därav sprider skit i tråden men nu är det bara så att ni förlorade. Gilla läget!

  #214393 Svar

  Publicum 65 @

  Håller med, aldrig något konstruktivt från någon RIG:are.

  #214392 Svar

  Kalle @

  Älskar alla som tror de är något. Har man inget positivt att säga eller konstruktivt, lägg ner och kryp tillbaka från det bruna hål ni kröp ut ifrån!

  #214391 Svar

  Jesper @

  @Adde,
  Du är ju ett murmeldjur du också. Jag har ingen koppling till RIG men tycker ändå att det är en ganska tråkig ton och det är förmodligen för att ni är dåliga förlorare eller att ni anser att innebandyns framtid ligger säkrast hos er egen klubb. Trångsynthet är det vanligaste problemet bland de flesta av er som skriver här. Sluta klaga och lyft kvaliteten i detta forum
  Jag gillar er som kommer med tips med konkreta motiveringar inför omgångarna. Mer sånt och mindre mungon som Norran & Adde!!!

  #214390 Svar

  Binko @

  Håller med, har faktiskt inte sett ett enda konstruktivt inlägg av en med RIG anknytning, endera är det gnäll på tippare eller så är det gnäll på andra lag. Bara hyscha ner dom så försvinner dom förhoppningsvis.

  #214389 Svar

  Tanten på läktaren @

  Alldeles för mycket mongon här

  #214388 Svar

  Adde @

  Vi bryr oss inte om dessa pucko RIG föräldrar, bara ledlösa ryggmärgsdjur som skall snacka skit om andra lag bara för att dom har ett barn i en riks skola. Låt dom nu vara så vi kan få ha allt skitsnack away från denna tråd.

Visar 20 inlägg - 1 till 20 (av 3,451 totalt)
Svar till: Allsvenskan Norra