Startsida Forum Allsvenskan Allsvenskan Norra

3,546 svar, 24 voices Last updated by  Säjar’n 17 timmar, 18 minuter sedan
 • Författare
  Inlägg
 • #219630 Svar

  Säjar’n @

  Thorén bör vinna serien utan problem!!!
  Helgens matcher.
  Gävle-AIK 2-6
  Tullinge-Sundsvall 8-3
  Rig-Djurgården 4-7
  Strängnäs-Bele Barkarby 6-2
  Thorén-Hagunda 9-2
  Salems-Wibax 4-7
  Vad tror ni andra??

  #219629 Svar

  ubbe @

  John Stiglund, Adam Berglund o Marcus Lindström fina värvningar av Thoren 🙂

  #219628 Svar

  Christoffer @

  Ja, Antagligen är det kört för Sundsvall. Antagligen kört för Salem också om dom inte vinner mot Wibax i helgen.

  #219626 Svar

  Ib @

  Målvakten i djurgården klämmer/stampar sönder ex antal bollar per match. När ska någon domare se det?..

  #219625 Svar

  Arne @

  Gick tåget för Sundsvall nu?

  #219603 Svar

  Säjar’n @

  God fortsättning alla innebandyälskare.
  Hoppas att alla lag tar tillfället i akt under juluppehållet till att vässa formen. Förra omgången så var det väl bara Wibax som överraskade. En konstig match med svagt försvarsspel i båda lagen. En timeout av Wibax som resulterade i kvittering. (6 mot 5. Att sedan vinna i sudden är starkt. Det känns som om Wibax tror att dom ska vinna i sudden. Oskar Forsgren är en riktig matchvinnare. Kul att en spelare vågar i ett sådant läge.

  #219602 Svar

  Kul match mot Sundsvall @

  Kul o tajt match där Strängnäs fick revansch. Spännande unga lirare vi fick se i Sundsvall. tack för god match o God Jul.

  #219601 Svar

  Gävlebocken @

  👌, baken är delad som tur är. Kan hålla med om att vissa får för mycket speltid. Men kanske kan skifta lite i tredje oxå men bänken är oftast det av en anledning

  #219600 Svar

  Björk @

  Har han verkligen det. Olika åsikter om det. Jag vill inte hänga ut någon enskild spelare men om du går tillbaka och kollar på alla matcher denna säsong inser du att vissa är favoriserade och jag vill fortfarande hävda att vissa inte är bättre utan snarare sämre än de som ofta nöter bänk. Ett utmärkt mät verktyg för en riktig coach är +- statestik den talar alltid sanningen. Spelar ingen roll hur duktig poäng spelare du är om du ständigt och jämt är inne på mål bakåt. Visst kanske inte alla är ”skyldig” när det blir mål bakåt. Men det kanske heller inte alltid är poäng spelare som ligger bakom målen. Så detta jämnar ut sig i längden.

  #219599 Svar

  Gävlebocken @

  Gävle har han väll skött bra. Kanske kunnat fått ut mer av enskilda spelare men laget Gävle har han fått till superb enligt mej. Vilka skulle ha spelat samt för vilka?

  #219598 Svar

  Björk @

  Vad har egentligen denna tränare presterat i de klubbarna han varit i. Ge mig något som är bra…

  #219597 Svar

  Gävlebocken @

  Vilka på bänken är bättre än de som spelar? Problemet är liten trupp med skador på nyckelspelare. Rör för fan inte tränaren i Gävle

  #219595 Svar

  Björk @

  Nej stämmer inte alls, enligt rykten var mint 3 spelare avstängda av disciplinära skäl. Men som tidigare inläggare håller jag med, fanns spelare på bänken som håller bättre klass än vissa som spelade men de verkar vara lagda i frysboxen av tränaren av något konstigt skäl. Dags att byta tränare i Gävle tror jag då det inte verkar fungera så bra som laget.

  #219594 Svar

  Christoffer @

  Vad jag hörde hade Gävle 7 pers på skadelistan, därav att de gick på 2 femmor hela matchen.

  #219593 Svar

  Undrar @

  Varför spelade inte Karles-Karlsson, kapten Oskar och Hugo i matchen mot Djurgården. Sett dem så sjuka är de inte och låter lite otroligt om de skulle vara skadade allihopa. Sen kan man undra varför coachen inte utnyttjar fler spelare när de går på knäna. De är ju bra spelare som inte får spela och bara nöta bänk. Coachen får ta på sig den förlängnings förlusten.

  #219591 Svar

  Säjar’n @

  Nu vänder serien. Det blir intressant se hur fortsättningen blir. Kommer RIG att komma in i tempot ju längre säsongen går. Kommer Wibax kunna vinna mera när det blir mindre resor. Sundsvall behöver visa mera go. Blir det Thorén eller Tullinge som vinner serien. Djurgården kan komma högre upp. Hagunda verkar bli bättre och bättre. Många frågor!!!
  Vad tror vi ”experter” i norr?

  #219590 Svar

  Gävlebocken @

  Man får hoppas på ändrade linor i Gävle mot Djurgården. De måste försöka få igång sina poängspelare snart

  #219586 Svar

  Ingels
  Deltagare
  @Ingels

  En tränare som inte vågar göra förändringar i laguppställningen, rullar på i samma banor match ut och match in oavsett hur dåligt det går. Först när det är försent görs förändringar, i min värld är en bra coach någon som ser i tid vad som inte funkar.

  #219585 Svar

  Gävlebocken @

  Ett lag ville spela o ett ville se på

  #219584 Svar

  Christoffer @

  Var det någon som såg Gävle- TTG? Herregud vilka siffror. Vad hände?

Visar 20 inlägg - 1 till 20 (av 3,547 totalt)
Svar till: Allsvenskan Norra