Startsida Forum Herr Div 1 Div 1 Norrland

3,288 svar, 7 voices Last updated by  Indiebandie 1 vecka sedan
 • Författare
  Inlägg
 • #212948 Svar

  Indiebandie @

  Wow

  #212947 Svar

  Åskådare @

  Domar insatsen mellan team thoren och bollnäs var under all kritik. Ryktena på stan säger att detta domarpar har varit på småbarn, därav avstängningen i stockholm. Min åsikt är att de bör stängas av i hela landet. Vill fan inte att min dotter ska råka ut för äckliga domare. /hater

  #212940 Svar

  Överst @

  Det har varit klart sedan länge att han skulle lämna.. kolla deras instagram..

  #212918 Svar

  Hej @

  Viktor Nensen bort från Gimonäs, vad hände där?

  Känns som att Gimonäs kommer rasa i tabellen nu?

  #212904 Svar

  Fel @

  Dalen-gamla stan 11-6.
  TTG-Bollnäs 7-9
  FBc U-Gimonäs 5-12
  FBc A- övik 12-6

  #212902 Svar

  tittare @

  Vad tror ni om helgens matcher?

  #212898 Svar

  Åskådare @

  Ligger väl lite i kölvattnet av Kbabib och McGregor matchen kanske?…men vad gör man inte för stt skapa lite känslor för serien!…😅….
  Är övertygad om att både Bollnäs och Timrå kommer att gå bra i serien!../ 💪🏽✌🏼

  #212896 Svar

  Indiebandie @

  Vem av er ska jag skicka min dyra popcorn räkning till? Detta är fan underhållning<3

  #212895 Svar

  Åskådare @

  Appropå bitterhet!..😀

  #212894 Svar

  Andas @

  Haha barnrumpa, försökte bara få dig att förstå att kan se matcher på olika sätt, prestation/resultat behöver inte alltid vara sammanhängande. Kul att du gillar Timrå och absolut dem har startat jätte starkt, men du beeter dig som en bitter morsa till någon i Timrå laget. Ge dig inte in i en diskussion om du ska bli bitter och vinkla det som att någon har sagt att Bollnäs är bäst i världen här. Nämnde endast att prestationmässigt var Bollnäs bättre även fast Timrå vann, om du inte vet skillnaden är du tydligen inte så insatt i Innebandy.

  #212893 Svar

  Åskådare @

  Haha!…Jag ger mig!…trodde vi pratade om samma match!…så tokigt av mig!..men jag är övertygad om att Bollnäs med sitt gedigna och vägvinnande spel kommer att klättra uppåt så småningom i tabellen,,Timrå är ju trots allt nykomlingar och får göra sitt bästa för att hänga med!…och sant!..bra målis har dom oxå,, precis som Bollnäs!../ Puss å kram ät banan!..🍌

  #212892 Svar

  Andas @

  Till @Åskådare

  Absolut Timrå plockar 3 poäng vilket är det som RÄKNAS, dock ljuger du för dig själv om du anser att deras prestation var bättre. Kollade också matchen och Timrå ska vara glad för 3 poäng, Bollnäs hade betydligt mer lägen och spelade bättre, men Timrå var effektiv. Trodde mer om Timrå efter allt man läst här inne under försäsong osv, Kan inte säga att ett lag som slår slagskott ner i hörn varenda uppspel och backar hem hela matchen gör en bra prestation. Dock förvånadsvärt bra keeper. Creds till honom!

  #212890 Svar

  Åskådare @

  Till Bollnäs!..

  Jag var där,inte du!..
  Bollnäs 1 mål i 5 mot 5 spel ,3 i PP och 1 i 4 mot 5..
  Timrå 5 mål i 5 mot 5 spel ,,och 1 i PP
  Skott 25-25..
  3 poäng Timrå
  0 poäng Bollnäs
  Det är statistiken ..

  I övrigt är det färgen på ögonen som avgör vilket lag som är det bästa såklart !..men i min bok så är det mest mål i lika förhållande (5 mot 5) som väger över!..

  #212889 Svar

  Haha @

  Vilket bråk. Nu fick Timrå 3 poäng och Bollnäs 0 är väl det som är det väsentliga när allt summeras ändå. Pch signaturen Bollnäs är väl bättre att hålla sig till statistik än en massa flum. För då kan man också börja särskilja vad en målchans är. För vissa kanske är mer godtyckliga än andra i vad en ”målchans” är.

  #212888 Svar

  Bollnäs @

  Till ”åskådare”

  Kolla på matchen, håll dig till fakta och statistik. Bollnäs skapade dubbelt så fler målchanser än Timrå. Oavsett vad din magkänsla är.

  #212887 Svar

  Åskådare @

  Till Bollnäs!..
  Bollnäs gör endast 1 mål i 5 mot 5 spel,har lite mer boll men skapar som mest i PP vilket dom har mkt av..annars var Timrå bättre,hetare och stabilare i försvarsspelet!..men en rolig match att se!..

  #212885 Svar

  Tomten @

  Dalen har inlett svajigt.. Var och såg matchen mot Ö-vik och det var inget å hylla svårt å förstå hur dom vill spela. Dalen har helt klart offensiven då man gör mycket mål men man släpper ju in på tok för mycket mål.. 30 insläppta efter 3 matcher talar sitt klara språk.

  #212884 Svar

  Bollnäs @

  Till ”fråga”

  Ja, jag har en analys på det. Skottstatistiken är förskönad. Timrå hade 18 avslut, inte 25.

  Kollar du på matchen kan du se att Bollnäs skapar mycket fler lägen än vad Timrå gör.

  #212883 Svar

  Charles @

  GUIF är inte bra! LOL! Kommer säkert få kvala, men kommer torska som vanligt.. Losers! Ha ha ha…

  #212881 Svar

  Fråga @

  Du som verkar ha koll. Om Bollnäs var ”Bra mycket bättre än Timrå” hur kommer det sig att Timrå ledde i princip hela matchen, skotten blev 25-25 och Bollnäs i slutändan gjorde färre mål än Timrå? Någon analys på det?

Visar 20 inlägg - 1 till 20 (av 3,289 totalt)
Svar till: Div 1 Norrland