Startsida Forum Herr Div 1 Div 1 Norrland

2,899 svar, 4 voices Last updated by  Överst 2 dagar, 13 timmar sedan
 • Författare
  Inlägg
 • #208268 Svar

  Överst @

  Det beror på att nykomlingar (undantag bollnäs) inte ens varit i närheten av att klara sig kvar. se ifjol tex.där 3 av 4 nykomlingar kvalade till allsvenskan. Ankar, luleå och ersboda har gjort en riktigt dålig säsong. Topplagen håller bra klass ändå. Där rig är riktigt bra och har en hög lägsta nivå

  #208265 Svar

  Hoffa @

  Tyvärr en extremt dålig div1 serie denna gång…riktigt dålig

  #208259 Svar

  Bertil @

  Det år Övik värda

  #208257 Svar

  Överst @

  Övik klara för kval för andra året i rad!

  #208253 Svar

  Svenne @

  Så Gamla Stan tar in 2 sslspelare.

  Spelar de mest av alla.

  Spelar alla pp.

  HUR pinsamt är inte det? Hur är det ens möjligt att man gör en sådan grej. Hur tycker laget det är?

  De måste känna sig som helt kassa.

  Nu var de ju utspelade ändå 8-3 i underkant till Rig. Som spelade utan sin bästa målskytt idag också.

  #208251 Svar

  Bertil @

  Anton spelade minst vartannat byte i period 2. Står listad för 1 mål 1 assist. Snygg assist men målet råkade han bara vara sist på när bollen studsade i mål. Tillför inte jättemycket och det är svårt att lyfta ett lag ensam. Dock är Gamla stan bra idag. De spelar piggt.

  #208249 Svar

  Bertil @

  Ja, varit inne på ett PP

  #208248 Svar

  Svenne @

  Är de med i matchen?

  #208235 Svar

  Överst @

  Dom är då uppsatta på laguppställningen

  #208233 Svar

  Bertil @

  Då ska vi se om Gamla stan spelar sina SSL spelare idag då. Som sagt, i mitt tycke är det fegt, och tråkigt för de spelare som varit med och kämpat denna säsong som nu får sitta. Bort med regeln eftersom den ”missbrukas”.

  #208174 Svar

  # @

  FBC har ju ändå överraskat positivt efter den bedrövliga inledningen. de har väl vunnit 4 senaste nu och har fortfarande chansen att nå kval. men sett över hela serien måste jag hålla med om att nivån är riktig låg för att vara div. 1

  #208170 Svar

  Överst @

  Vet inte hur du resonerar?
  Guif leget i toppen många år. Övik varit stabilare i år än förra året. Sen håller jag med att den är sämre än vanligt. Detta pga av riktigt kassa nykomlingar

  #208161 Svar

  Hoffa @

  Summa summarum är att det finns ett lag som har å göra i allsvenskan å det är RIG å resten är bara så ojämna å dåliga..sämsta div 1 norra på länge

  #208159 Svar

  Bertil @

  Dom sagt man önskar att de sjunker långt ner i tabellen. De har inget i Allsvenskan att göra. Ett av de sämsta lagen i Div1 norra för tillfället.

  #208154 Svar

  Xperia @

  Man kan ju inte säga så mycket om att Gamla Stan gör sådär, det tror jag alla skulle göra om möjligheten fanns. Den som säger något annat är en hycklare.
  Det är ju regelverket som är pajasaktigt! Ger en löjets skimmer över sporten.
  Dubbellicens används allt för ofta i fel syfte. Idén är väl bra, men det går inte att ge ett sånt verktyg till tävlingsmänniskor som gör allt för att vinna. Då blir det såhär.

  En tanke som slår mig är varför IBK Dalen väljer att skriva ner två duktiga spelare till Gamla Stan och inte IBF Dalen som balanserar på nedflyttningssträcket? Är det inte viktigare att säkra det allsvenska kontraktet med dom först? Och har IBK Dslen råd att skriva ner NÅGON spelare när dom balanserar på slutspelsstrecket? Någon som vet?

  #208152 Svar

  Söder @

  Kan inte vara kul att spela gamla stans tråkiga defensiva innebandy. När man väl stått ut hela säsongen och det blir viktiga matcher får man sitta när ”ssl” spelarna anländer.

  #208149 Svar

  Hoffa @

  Fattar inte att dom inte tar bort den regeln!!!att dalen gör så förvånar INGEN

  #208147 Svar

  Pinsama @

  Dalen gjorde exakt samma sak när de kvalade från div 2 till div 1. Sen året efter när man kvalade från div 1 till Allsvenskan gjorde man samma sak. Äcklig förening.

  #208146 Svar

  Anders @

  Det gäller till sista februari,sen måste de välja antigen Dalen eller Gamla Stan efter det datumet får de inte spela med båda klubbarna.

  #208145 Svar

  Överst @

  Detta begrepp har döpts till ”En övikare” sedan Dalen gjorde på samma sätt när övik och dalen mötte varandra i kvalet till div 1 för 2 säsonger sedan.plocka ihop en 5 som stod för 13 av 15 mål

Visar 20 inlägg - 1 till 20 (av 2,900 totalt)
Svar till: Div 1 Norrland