Startsida Forum Herr Div 1 Div 1 Norrland

3,449 svar, 7 voices Last updated by  Sundsvall 23 timmar, 24 minuter sedan
 • Författare
  Inlägg
 • #213712 Svar

  Sundsvall @

  Lurig match.

  Bollnäs har väl presterar ungefär som förväntat i år men har på slutet tagit några skrällar, bland annat kryss mot Gimonäs och seger mot Dalen.

  Timrå har överträffat allas förväntningar hittills men samtidigt pekar ingenting på att formtoppen är påväg att vika sig.

  Jag tror på 5-9 seger för Timrå.

  #213708 Svar

  Intressant @

  Bollnäs – Timrå i helgen, vad tror vi om den fighten?

  #213707 Svar

  Svar om nivån @

  Det är ju den högsta nivån som just nu finns i Sundavall

  #213706 Svar

  Kiosken på gågatan @

  Men nu är det ju inte direkt någon högre nivå dom spelar på.

  #213695 Svar

  Svar om nivån @

  Rutin, erfarenhet att ha varit i skarpa lägen krävs flera år på högre nivå och det har inte dessa unga gossar🤭

  #213694 Svar

  Svar till kiosken på gågatan @

  Absolut att en viss del beror på det spelmässiga också, men själva rutinen att vinna matcher, att göra si och så i avgörande lägen, så har många matcher gått förlorade

  #213684 Svar

  Kiosken på gågatan @

  Visst dom har kanske inte spelat så mycket på seniornivå, men känns inte som att brist på rutin har så mycket att göra med att man ligger där man ligger, dom har nog bäst förutsättningar av alla lag i serien, dom tränar väl på dagtid tillsammans, och troligen dubbelt så mycket som flera andra lag iom det.

  Det känns som att i en serie på den här nivån så kompenserar det bristen på rutin rejält, det är ju inte direkt den mest seriösa serien, så det känns som att träna på skoltid utöver ordinarie träningar borde ge en otroligt bra grund att stå på oavsett vilken rutin spelartruppen besitter. Jag menar vissa andra lag kanske ha spelare som varit med längre men inget annat lag i serien är ens i närheten av att ha samma förutsättningar för det är ju bara på hobbynivå, således väger i mina ögon förutsättningarna som u laget har över rutinen som andra lag kanske innehar.

  Så en förklaring till att man ligger där man ligger kan vara att man inte är så mycket bättre än vad resultaten visar, vilket naturligtvis vore fullt logiskt.

  Sen vet jag ingenting om coachningen det kan sitta i det också.

  #213683 Svar

  Fbc ungdom @

  allihopa i fbc u är otroligt duktiga innebandyspelare, innebandymässigt borde dom ligga på en kvalplats ja men många spelare som är för klena, dåliga tränare och orutin. Tre grejer att jobba på för att nå högre.

  #213682 Svar

  fbc u @

  En till anledning till att inte ungdomslaget ligger högre upp är för att dom har en tränare som inte är den vassaste kniven i lådan

  #213681 Svar

  Svar om nivån @

  Det saknas rutin och det behövs.
  Man har inte den erfarenheten som krävs i serier från div.1 och uppåt.
  Sen det du skrev om domarna det förstår jag inte. ”Att dom dömmer ut dom” däremot tycker jag att ledarna i FBC U allt för ofta gnäller på domslut, gestikulerar och beter sig inte som föredömen till dessa ungdomar vilket ibland leder till utvisning.
  Ledare till spelarna som är under utbildning i NIU och LIU måste hålla igen och inte tappa fattningen. Sen bör man inte toppa så ofta som man gör heller eftersom killarna är under utbildning. Glöm inte det.

  #213680 Svar

  Haha va??? @

  Har ungdom tyngd??? Värsta jag hört… anledningen till att dom ligger där dom ligger är att dom spelar runt sargen bara, bryter ALDRIG in emot mål, för mycket alibi

  #213679 Svar

  Sundsvall förälder @

  Kan tillägga att jag har sett alla av ungdoms matcher den här säsongen och jag förstår inte hur de inte kan ligga på en kvalplats!?
  Domarna dömmer ju ut dom varje match!

  Dom har tyngd, bredd och framförallt spets!

  Kan någon svara på den frågan?

  #213678 Svar

  Sundsvall förälder @

  Efter att ha sett helgens matcher mot Luleå och gammel stad så kan måste jag ställa mig själv frågan, hur kan Victor Hammarstedt inte ha fått ett SSL-Kontrakt än? Han är en så otroligt bra spelare!
  Hans snabbhet och spelsinne, tillsammans med hans extrema ödmjukhet måste få SSL-tränarna att vända blicken mot Sundsvall Ungdom!

  Fin helg Victor!

  #213665 Svar

  Herregud? @

  Inte för att vara den, men hur kan ni veta att det är FBC Sundsvalls spelare som skriver här?

  #213664 Svar

  Besviken supporter @

  Jag tycker att FBCs tränare ska ta ett snack med sina spelare om vad man håller på med på internet. Detta är INTE okej Sundsvall!

  #213663 Svar

  Svar om nivån @

  Håller med, dålig nivå på inläggen.
  Bättre och skriva om fakta, resultat och prestationer på plan istället för att håna lag, spelare mfl.

  #213662 Svar

  Empalinen @

  @Tragiskt
  Tjenare grannfarsan, dryg eller?

  #213661 Svar

  Tragiskt @

  Ganska bedrövlig nivå i tråden just nu. Känns som FBC har party i bussen på väg hem efter torsken i Skellefteå. Har följt denna tråd sen 14-15 och det är patetisk nivå just nu. SKÄRPNING

  #213660 Svar

  Hua @

  Fetaste i serien är ju utan tvekan FBC Bollnäs Lucas Davidsson. Riktig klut. Massiv människa.

  #213659 Svar

  Arg Innebandyfantast @

  Dennis Östling i FBC Bollnäs. Specialiserad på sk ”tjuvnyp” och har riktigt taskig attityd.

Visar 20 inlägg - 1 till 20 (av 3,450 totalt)
Svar till: Div 1 Norrland