Startsida Forum Herr Div 1 Div 1 Norrland

4,308 svar, 7 voices Last updated by  TimråLover 4 dagar, 19 timmar sedan
 • Författare
  Inlägg
 • #221079 Svar

  TimråLover @

  Allvarligt talat Innebandylower11 , lägg ned ditt illasinnade tugg! Förstår att du kallar dig lower och inte lover. För det mesta är det du skriver lågt och irrelevant för oss som är intresserade av innebandy. Fortsätt med ditt trollbeteende någon annanstans.

  Åter till något som hör hemma i detta forum 🙂
  Var lite jobbigt att se matchen mot FBC i helgen. I två perioder var det spel mot ett mål och FBC’s ungdomar rullade bort oss totalt. I tredje hände något och speciellt de yngre krigarna hos oss fick fart på skorna och fick fritt spelrum framåt från att ha haft strypkopplel de första två perioderna. Det som såg ut att vara på väg mot tvåsiffrigt blev riktigt spännande på slutet som ett derby skall vara.

  Ser redan fram emot nästa derby och hoppas att ännu fler ungdomar släpps fram hos oss, precis som de gjort hos FBC, då kanske det blir jämnt på riktigt!

  Go Timrå, Go Timrå!!

  #221074 Svar

  Hoffa @

  Derbyt var de inge snack om saken Fbc otroligt mycket bättre bättre.
  Timrå behöver verkligen tänka om,funkar inte deras grej längre dom står still i utvecklingen.
  Å för guds skull timrå gör er av med dom äldre spelarna som inte tillför nått överhuvudtaget.
  Ge dom yngre chansen!!dom yngre håller er kvar i serien å bygg för framtiden se längre än nästa match.
  Sen skulle det nog behövas nått nytt i båset så det blir nån förändring å utveckling framåt.
  INNEBANDY GÅR SNABBT IDAG!!

  #221073 Svar

  ? @

  fbc har verkligen tappat fart, mediokra resultat senaste omgångarna. orken verkar tryta var match i slutet på matcherna nu. man verkar dåligt tränade eller så är det ledarstaben som inte mäktar med och styra upp det hela utan det blir bara dålig i slutet av matcherna

  #221072 Svar

  Mattis @

  FBC vann som förväntat

  #221070 Svar

  Timrå @

  Det ska nog väldigt mycket till för att Timrå ska lyckas slå Sundsvall, tror på en klar vinst för FBC. Jämt halva matchen sen drar ynglingarna ifrån.

  #221069 Svar

  Umä @

  Dalen slår Gimonäs. Oväntat?

  #221067 Svar

  Innebandylower11 @

  Vad tror ni om derbyt imorgon? Fbc skakat?
  Värvningarna av Christoffer Johansson (kvinnomisshandlaren)? Andreas Asp (dömd kokainmissbrukare)? Coach Hammarstedt har tydligen inte heller rent mjöl i påsen vad jag hört, har ju nämligen varit på strippklubb tillsammans med spelare i laget (finns filmbevis). Samma fbc som förbjöd lagfester för några år sedan för att det gav fel signaler utåt. va fan händer? Jag tror ett taggat Timrå tar det imorgon i en fullsatt hall. Strömberg eller Johansson avgör.

  #221063 Svar

  Memme @

  Nu hatar han ju hudik mer än Sundsvall så nog bara Timrå kvar då. Eller så är det håsta brink i dolt nick.

  #221061 Svar

  snackaren @

  Hoffa du börjar bli tröttsam, det enda budskap du har är att klanka ner på en förening, jag tror du är en förälder som har ett barn i den föreningen som slutat pga speltid eller så är du en spelare som ej fått speltid där som bytt lag eller är du en halvt invalid supporter till ett lag som timrå/hudik, har jag rätt?

  #221059 Svar

  Tipparn @

  Det är dags att få liv i denna härliga tråd igen! Det är tids nog att vi innebandy entusiaster får fart här igen med heta tippningar m.m.

  Jag gör mitt försök och hoppas fler hakar på och gör detta forum vad det en gång i tiden var.

  Gimonäs – Dalen: 7:4. Gimonäs har fått tillbaka en del av deras gamla trotjänare så gissar på att fler vinster kommer för dom.

  Gamla Stan – Holmsund: 8:3. Gamla stan hemma, orkar poängspelarna i Holmsund åka på borta match? Om inte klar vinst för Skellefteå laget.

  Luleå – Rig: 0-13. Inget snack här. Stora frågan är väll ifall Luleå kan lyckas göra ett mål?

  Timrå – Sundsvall: 4:8. Helgen roligaste match! Ett hett derby där Sundsvall borde vara det spelförande laget. Men vem vet, i derbyn kan allt hända.

  Thorén – Wibax: 6:8. Wibax är ett lag som ska vara i toppskiktet men som inte fått stäm i början av säsongen. Kanske jag som tror för mycket om dom? Tror iaf på en jämn match där wibax tar det längre strået.

  Bollnäs – Håsta: 9-3. Bollnäs fortsätter starka, kommer från en blytung vinst mot topptippade Sundsvall. Håsta bredd håller inte mot detta motstånd. Spännande att följa Bollnäs under säsongen och eventuellt kval spel.

  Mvh.

  #221058 Svar

  Timrå @

  Jag har förut varit en stark kraft i detta forum och skrivit mycket om olika matcher, tippningar m.m men har slutat med det sedan en tid tillbaka pga alla dessa negativa påhopp. Människor håller en så låg nivå när de får chansen att vara anonym, vilket är tråkigt.

  Till saken hör att jag sympatiserar inte med något lag i serien. Jag är bara en innebandy-kuf.

  #221057 Svar

  Medmänniska @

  Hej!

  Jag brukar därför från tid till annan titta in här på Innebandysnack. Måste bara säga att jag tycker det känns jättetråkigt att ett forum som skall handla om något roligt så ofta från några få alias kan bli rena förtalskampanjer och väldigt ofta påhopp och löpande exempel på bristande respekt för andra. Fokus blir från dessa anonyma individer ofta att med ord så mycket som möjligt försöka skada namngivna personer eller personer som alla förstår vem som avses.

  Blir kanske så när man har ett anonymt forum. Det ger tyvärr utrymme för några få negativa själar att med sina inlägg ge utlopp för sin bitterhet. Dessa personer agerar på ett sätt som de troligen inte skulle göra om de skulle exponera sitt eget namn eller ses i verkligheten.

  Vet att många förnuftiga vuxna försöker lära sina barn att man inte skriver saker till någon som man inte skulle kunna säga om ens eget namn var synligt eller om personen/gruppen man talar till stod framför en. Så oavsett om ni som har så svårt att vara positiva är barn eller vuxna så kan det vara ett bra förhållningssätt att anamma kanske? Det handlar om respekt för andra människor.

  Ni som har behov av att utföra era trollaktiviteter kanske kan göra det i ett annat forum? Flashback är ju ett ställe dit man kan gå om man vill gotta sig i andras olycka.

  Snart är det helg med en massa rolig innebandy, ha en bra dag alla innebandyfans!

  #221056 Svar

  svar: Hoffa @

  Lugn nu, Missen är att FBC använder tyvärr inte spelarna rätt. Det finns ett grymt material och skulle man nyttja dessa kunskaper skulle de vinna tajta matcher. Se bara box, pp, speltid samma lirare på alla positioner. Nån dag lär man inse detta.

  #221053 Svar

  Hoffa @

  FBC vilket jävla hyckleri!!
  hoppas vid gudarna att dom inte går upp nånstans.
  PAJASLAG

  #221049 Svar

  Svar Timrå.. @

  Vill du inte lägga ut highlights från senaste mötet ifjol där de mötte FBC A lag och inte några ungdomar.

  Blev väll 2 siffrigt om jag inte missminner mig.

  #221048 Svar

  Svar @

  Att lägga ut highligths från en match där man möter juniorer som knappt var byxmyndig säger ju mer om klubbens ambitioner än något annat, skämskudde

  #221046 Svar

  Timrå @

  Innebandylower det är lågt.

  Derby mellan Timrå – Sundsvall i helgen, är det såhär det kommer gå?
  https://yip.su/2FAMN5 Highlights från 2019

  #221045 Svar

  Bollnäs @

  Sägs att bollnäs har en till värvning på g in i laget. Någon som vet vem de är?

  #221044 Svar

  Innebandylower1 @

  Andreas Asp är dömd för narkotikabrott och den andra jag nämnde är dömd för att ha misshandlat sin tidigare flickvän. Jag tycker det är relevant när båda tillhör innebandylaget Sundsvall? Som annars är väldigt noga med sin proffsiga image.

  #221039 Svar

  Lückner @

  Ryktas även att ska in med 1 till meriterad spelare, men från ganska osäkra källor

Visar 20 inlägg - 1 till 20 (av 4,309 totalt)
Svar till: Div 1 Norrland