Startsida Forum Herr Div 2 Div 2 Halland

4,233 svar, 7 voices Last updated by  Kungsbacka 7 timmar, 37 minuter sedan
 • Författare
  Inlägg
 • #213485 Svar

  Kungsbacka @

  Hur har Vinbergs ledarstab lyckas så bra med de laget? Dom är fullkomligt överlägsna Vinberg.

  #213448 Svar

  Kolle @

  Vilken DM-final det bjöds på idag, vill tacka Vinberg och Kusten för en häftig sammandrabbning o en oerhört bra och spännande match.

  #213440 Svar

  Pelle @

  Munka snälla ge dig, det är jobbigt o se hur mycket du gör bort dig här 😂

  #213438 Svar

  Munka @

  Karl du borde döma själv om du är så bra! Inget lag i Halland håller högre klass.. Domarna håller högre än mestadels spelare.

  #213436 Svar

  Karl @

  Roland är väl rätt solklart. DM handlar om att vinna en ”cup” för bästa laget i Halland. Stämmer kanske inte helt med nästan. Sen sätter dom en domare som knappt håller div 4, absolut inte div 2 iallafall. Är ju ändå två div 2 lag som möts. Pinsamt av förbundet. Domarna i Halland håller ju betydligt mycket sämre nivå än lagen i högsta serien iallafall

  #213433 Svar

  K @

  Tror det blir en jämn tillställning precis som förra gången lagen möttes. Är ofta jämna bataljer mellan Kusten och Vinberg. Avgörs på straffar

  #213432 Svar

  Roland @

  Hur kan det vara domarna som avgör om det blir seriöst eller ej? Däremot är lagen i Halland allt för dåliga och oseriösa för att spela på en högre nivå förutom Vinberg och Läjet.. Vinberg springer hemma detta.. 15-4 till Vinberg.

  #213430 Svar

  Karl @

  Vad tror ni om DM finalen imorgon. Kan Kusten hota Vinberg.

  Hur tror ni tankarna går hos förbundet när dom tillsätter domarna till finalen? Lite pinsamt av förbundet när det inte blir så seriöst med dom domarna.

  #213415 Svar

  K @

  Kusten var mycket bättre i första perioden. Andra och tredje var jämna. Kusten lyckas hålla sin ledning tack vare uppoffrande defensiv och en storspelande målvakt. Men sett till hela matchen, en rättvis vinst för Kusten

  #213409 Svar

  Nicke @

  Haha man måste ju älska hetsen i den här gruppen.

  Finns det ingen som kan säga något relevant om matchen istället? Hur såg matchbilden ut? Var det rättvis seger? Borde det blivit mer eller mindre mål?

  #213408 Svar

  Driv eller @

  Jag har ingen koppling till Varla. Men om jag synar den truppen de hade igår så är det ett väldigt mediokert lag. Thats it. 🙂

  #213406 Svar

  Läktar nisse @

  Uselt att tjöta om Att man ställt upp med svagt lag… (gäller både Varla och framför allt kusten ) som ständigt gnäller om att någon spelare är sjuk eller skadad eller ska på thaimassage här på innebandysnack Varje förening väljer själv och bästa möjliga startuppställning gäller vid varje matchtillfälle! Grattis kusten och lycka till i dm-finalen i det här fallet kan givetvis de lallare i Varla som snackar bort förlusten gå och kamma sig.

  #213404 Svar

  Driv eller @

  Haha var det någon som såg vad varla ställde upp med för lag? Division 1 spelare från en medioker div 1 serie (västra är väldigt svag i år) samt att Jonas Gustafsson spelade matchen som är tränare. Visar lite vad man gick in med för inställning till denna match haha

  #213400 Svar

  Jögge @

  KUSTEN OLE!! Kör fullkomligt över varla i 1a, sedan är det en jämn historia men försprånget var för stort för o hämta igen.

  #213399 Svar

  Göran @

  Kusten med 2 starka matcher här nu mot Onsala och Varla i DM, påväg att studsa tillbaka? Någon som såg matchen idag?

  #213390 Svar

  Div2 @

  @Stefan

  Den bussen hade de lämnat hemma, de spelade inte utpräglat defensivt.

  #213388 Svar

  Intressant @

  @kusten hade varit intressant om du kunde namnge dessa spelare som ska lyfta kusten så mycket

  #213386 Svar

  Kusten @

  Kusten kommer att lyfta med sina nya spelare o kommer inte att förlora matcher som den mot Onsala i går

  #213382 Svar

  Stefan @

  Hur fungerade kustens buss framför mål?

  #213381 Svar

  Div2 @

  Tät och tempofylld match mellan Onsala och Kusten igår. Matchen är jämn men Onsala får nog sägas vinna rättvist till slut.

  Mycket målchanser, men bra målvaktsspel och mycket skott i täck höll nere siffrorna. Kustens målis gjorde några helt vansinniga räddningar som var nära att vända matchen i början av tredje perioden.

Visar 20 inlägg - 1 till 20 (av 4,234 totalt)
Svar till: Div 2 Halland