Startsida Forum Herr Div 2 Div 2 Halland

4,242 svar, 7 voices Last updated by  KBA 1 vecka sedan
 • Författare
  Inlägg
 • #213613 Svar

  KBA @

  Onsala ser ut att ha många spelare som varit bra genom åren som vaknat till liv nu när de nosar i toppen. Lägg också till att några spelar divv 1 med Varla. Onsala kommer störa. Kusten ser något blekare ut än väntat.

  #213599 Svar

  Staffan @

  Då skal det avgöras.. Är Erheden inne i en formsvacka?? endast tre poäng på fyra matcher i gruppspelet. Har Läjet och Onsala haft uppehåll och vilat sig i form så att Falkenberg och Kustens kan komma smygande när de ligger i hård träning. Vad tror ni om våren och slutspelet som väntar? Är det Warberg eller Veddige som kniper sista slutspelsplatsen??

  #213539 Svar

  KK @

  Jag tycker Filip Erheden äger serien. Med den killen (vinn)berg alla lag serien?

  #213526 Svar

  K @

  @ Tullbron

  Lite fel i svenskan där kan jag hålla med om. Menar bara att man endast pratar om Läjet, Onsala och Falkenberg som utmanare. Kusten är som sagt det enda laget som hållit jämna siffror med Vinberg (2 uddamåls-förluster) och med tanke på att det är slutspel i år så ska inte Kusten räknas bort. Dem har enligt mig seriens starkaste målvaktspar till exempel, något som kan vara avgörande i utslagsmatcher

  #213520 Svar

  Tullbron @

  @K

  I all välmening, det heter ”De (inte dem) är de enda (inte ända) som kunnat utmana Vinberg”.

  I övrigt har du nog rätt om Kusten, de har varit bra mot Vinberg. Men också varit märkligt ojämna och torskat mot alla de andra lagen i toppen.

  Väldigt dagsformsberornde? Tunn trupp så att det blir väldigt avgörande vilka som är tillgängliga?

  #213517 Svar

  K @

  Kusten då? Dem är dem ända som har kunnat utmana Vinberg. Både i Dm-finalen och Serien

  #213507 Svar

  Statistik mannen @

  Äääähh utmanar falkenberg i toppen!?

  15p totalt och tagit 1av 12 möjliga poäng på 4a matcher mot topp 3lagen i serien

  4 matcher 0-1-3 och målskillnad på dessa matcher 17 mål gjorda och 30 insläppta -13

  Nej Staffan ett mittenlag är Fibk vilket är bra gjort med relativt tunn trupp!

  #213506 Svar

  Staffan @

  Jag är glad att Falkenberg och Onsala utmanar i toppen. Når Läjet och Vinberg upp i sin maximala kapacitet så är det nog en hårfin historia lagen emellan. Det får sägas att Läjet var ojämna efter att de åkte ut mot Kustens, därefter förluster mot både onsala och vinberg. Falkenberg och Onsala har gått starkt och mycket till deras fördel är att de har bra grupper med bra sammanhållning. Falkenberg har ju dessutom kanske den bästa taktikern i serien i oliver wronski. Så inte helt oväntat att de ser ut så här i år.

  #213505 Svar

  Kba @

  Inga fler matcher före juluppehållet, då kan det vara läge att summera hösten. Jag tycker tyvärr serien känns ojämnare och mer skiktad än tidigare år, det är många matcher som är avgjorda på förhand och slutar med tvåsiffriga överkörningar. Tre, fyra uppenbara skikt:

  1 – Vinberg
  I fullständig särklass. Något av de andra topplagen kanske kommer att kunna hota i någon enstaka match, men serien är förstås avgjord. Är det kval till division 1, eller är det direktuppflyttning?

  2 – Läjet, Onsala, Kusten och Falkenberg
  Seriens roligaste segment, med ovissa och spännande inbördes matcher. Kanske trodde man Läjet skulle kunna utmana Vinberg lite mer, samtidigt som väl (?) Falkenberg och Onsala överraskat lite positivt jämfört med tidigare säsonger?

  3 – Warberg och Veddige
  Nykomlingarna Veddige hänger med fint och har gjort jämna matcher mot lagen ovanför. Warberg är omöjliga att bedöma, eftersom de ju kan välja hur bra de vill vara genom att flytta spelare mellan lagen. Har som väntat ett mer genomtänkt och vårdat spel än de andra lagen, men tappar helt naturligt poäng på att de unga killarna väger lite lätt fysiskt.

  4 – Särö och Sandö
  Ledsamt att se ett lag ha noll poäng efter halva säsongen, hoppas Sandö kan få in lite nya spelare inför nästa säsong. Om inte. är det förstås bättre att spela i Div 3 så unga spelare kan växa till sig mot lagom motstånd. Ungefär detsamma gäller ju för Särö, som har för tunn trupp. Helt chanslösa mot lokalkonkurrenten Onsala i helgen, trots att dessa saknade flera spelare.

  #213485 Svar

  Kungsbacka @

  Hur har Vinbergs ledarstab lyckas så bra med de laget? Dom är fullkomligt överlägsna Vinberg.

  #213448 Svar

  Kolle @

  Vilken DM-final det bjöds på idag, vill tacka Vinberg och Kusten för en häftig sammandrabbning o en oerhört bra och spännande match.

  #213440 Svar

  Pelle @

  Munka snälla ge dig, det är jobbigt o se hur mycket du gör bort dig här 😂

  #213438 Svar

  Munka @

  Karl du borde döma själv om du är så bra! Inget lag i Halland håller högre klass.. Domarna håller högre än mestadels spelare.

  #213436 Svar

  Karl @

  Roland är väl rätt solklart. DM handlar om att vinna en ”cup” för bästa laget i Halland. Stämmer kanske inte helt med nästan. Sen sätter dom en domare som knappt håller div 4, absolut inte div 2 iallafall. Är ju ändå två div 2 lag som möts. Pinsamt av förbundet. Domarna i Halland håller ju betydligt mycket sämre nivå än lagen i högsta serien iallafall

  #213433 Svar

  K @

  Tror det blir en jämn tillställning precis som förra gången lagen möttes. Är ofta jämna bataljer mellan Kusten och Vinberg. Avgörs på straffar

  #213432 Svar

  Roland @

  Hur kan det vara domarna som avgör om det blir seriöst eller ej? Däremot är lagen i Halland allt för dåliga och oseriösa för att spela på en högre nivå förutom Vinberg och Läjet.. Vinberg springer hemma detta.. 15-4 till Vinberg.

  #213430 Svar

  Karl @

  Vad tror ni om DM finalen imorgon. Kan Kusten hota Vinberg.

  Hur tror ni tankarna går hos förbundet när dom tillsätter domarna till finalen? Lite pinsamt av förbundet när det inte blir så seriöst med dom domarna.

  #213415 Svar

  K @

  Kusten var mycket bättre i första perioden. Andra och tredje var jämna. Kusten lyckas hålla sin ledning tack vare uppoffrande defensiv och en storspelande målvakt. Men sett till hela matchen, en rättvis vinst för Kusten

  #213409 Svar

  Nicke @

  Haha man måste ju älska hetsen i den här gruppen.

  Finns det ingen som kan säga något relevant om matchen istället? Hur såg matchbilden ut? Var det rättvis seger? Borde det blivit mer eller mindre mål?

  #213408 Svar

  Driv eller @

  Jag har ingen koppling till Varla. Men om jag synar den truppen de hade igår så är det ett väldigt mediokert lag. Thats it. 🙂

Visar 20 inlägg - 1 till 20 (av 4,243 totalt)
Svar till: Div 2 Halland