Startsida Forum Herr Div 2 Div 2 Herr Västernorrland

1,231 svar, 4 voices Last updated by  Statistik 5 månader, 4 veckor sedan
 • Författare
  Inlägg
 • #214382 Svar

  Statistik @

  Det finns på statistik.innebandy.se

  #214380 Svar

  Indiebändy @

  Finns det nån statistiksida för division två där man kan se mer detaljerad statistik som powerplay,boxplay och sånt eller måste man sätta sig och gå igenom match för match för alla lag?

  #214377 Svar

  Medelmåttan=Palm @

  Oj, där var du rolig Medelmåttan, eller ska jag säga Hugo Palm istället?

  #214376 Svar

  Medelmåttan @

  Nu är ju frågan vilken av er som skriver som faktiskt är Hugo Palm haha

  #214375 Svar

  Hugo Palm @

  Hugo i mitt tycke är en väldigt talangfull målvakt, trots sin unga ålder och inte fullt utvecklad kropp är han given som förstaspade för fbcs div 2 lag. Inte så många målvakter som skrapar ihop 3 assister heller. Känns som att han tar allt i vissa stunder.

  #214374 Svar

  Svar till per @

  Hugo har spelat i JAS, du kanske ska kolla upp saker innan du slänger ur dig massa bullshit lilla vännen

  #214373 Svar

  Per @

  Nu stod ju, mig veterligt han inget i SDFsm. Och har inte stått något i JAS.

  #214372 Svar

  3K @

  Du sitter här och kritiserar en 02:a som gjort en stabil insats den här säsongen, med ett SDFSM silver i bagaget, har även gjort några stabila insatser i JAS, hela 3 poäng i div 2. Jag tycker att du borde fokusera mer på ditt egna skit än att slänga skit på andra pajas

  #214369 Svar

  ddvv @

  Hugo Palm är usel!? Jävlar vad koll du hade

  #214367 Svar

  Berg @

  Enligt innebandymagazinet var filip Bergman hos sin bror i Sundsvall och träffade då sin kärlek. Därför flyttade han upp norrut och skrev på för fränsta

  #214366 Svar

  Allstar team @

  Målvakt – Hugo Palm, ung och talangfull målvakt i fbc ungdom som borde få mer speltid högre upp. Grymt utkast, stod för 2 assist i helgen.
  Back – Erik Edström, säger bara en sak, GIGANT
  Back – Carl ”Kalle” Berglund, spelande tränare och Kbks bästa spelare, borde spela i ett bättre lag men känns som att kbk hjärtat är lite för stort för hans eget bästa.
  Center – Filip Bergman – alldeles för bra för div 2, snittar 4,35 p per match iår. Ryktats till FBC inför nästa säsong
  Forward – Joel Eriksson, en spelare med ett grymt skott, 49 mål hittills denna säsong gör han till seriens sniper. Han och Bergman är seriens bästa radarpar helt klart.
  Forward – Vilmer Åsenstam, trots sin unga ålder dominerar han matcherna, riktigt bra skott samt grym spelförståelse. Starka källor säger att han kommit in och tackat ja till RIG

  #214365 Svar

  Eler @

  Han har sina polare i Fränsta och bor någonstans i närheten. Lär väll känna sig nöjd med högre serier.
  Fränsta har ju fler spelare som spelat i högre serier som håller hög klass men som också bara spelar för kul

  #214363 Svar

  Kungen @

  Helt klar den bästa spelaren denna säsong och burit sitt lag på sina axlar. Han har spelat högre innan. Osäker varför han inte spelar högre kanske har familj och inte vill vara iväg så mycket

  #214362 Svar

  Danne @

  Filip som leder poängligan någon som vet varför han spelar i Fränsta ? Kommer han spela kvar ? Varför spelar han inte högre ?

  #214357 Svar

  Gun @

  Erik är helt klart en duktig back som gör mycket poäng och ska helt klart uppmärksammas för det.

  Finns många duktiga spelare som skulle klara sig högre upp i seriesystemet i årets div2. Hörde dessutom att Bollnäs hade scouter på plats i Alfta för att studera Victor Hanold och Narwzad Palani. Kanske funderar dom på att värva dessa två till nästa säsong?

  FBC Elit verkar ska göra ett försök att värva Stefan Westman från Härnösand och kommande säsong. Blir intressant att se det.

  Kul att se avslutet på årets div2 känns som att det ändå varit rätt jämna matcher denna säsong förutom när KBK lirat. Blir kul att se om det blir Fränsta eller H/B som vinner serien. Oavsett så har båda lagen gjort fina säsonger. Fränsta påminner om ett Hammerdal som en gång i tiden var riktigt vassa med Christian Larsson och bror sin. H/B är ju en maskin som maler på med en bra coach i form av Emil Strandell. Den killen borde coacha a-laget enligt mitt tycke.

  I botten har vi en kamp om sista kvalplatsen mellan Alfta, Lo och City där jag tror att Lo drar det längsta strået även om man förlorare i helgen. Lo är en poäng före och har Jemtland och FBC Utv kvar att möta medans City har Kbk och Jemtland kvar. Alfta har ett tyngre schema och jag tror dom kammar noll poäng sista matcherna.

  Vi får se om man har rätt men en sak är säker och det är att det varit roliga matcher att titta på med många profiler!

  #214356 Svar

  Angående city @

  Känns mer som att de borde stå i Eriks kontrakt att han inte behöver springa alls

  #214355 Svar

  4-7 @

  Ironi? Erik är en given spelare i SSL om 3 år. Bli inte förvånade när han spelar första femman i svenska landslaget VM 2022!

  #214353 Svar

  Skela @

  Det roliga är att vissa inte kan se ironin

  #214351 Svar

  4-7 @

  Och angående ölen, Erik är i sina bästa år och med sina kvaliteer är det helt ok för han att ändå springer åttor runt sina motståndare. Skulle inte förvåna mig om att det står i hans kontrakt att han tillåts dricka innan matcher för att han är så pass överlägsen och en sådan talang är inget ett lag vill tappa.

  #214350 Svar

  4-7 @

  Jag kan förstå vad alla menar, han har såklart sina brister han också men det är nog Eriks vilja som är lite fel många gånger och inte hans kvaliteer. Erik måste börja gå in med rätt inställning mer precis som han gör i matcherna mot sämre motstånd för där vet han att han kommer ha show. När Erik väl bestämmer sig för nåt gör han det, så när han får ordning på sin vilja kommer han gå på vatten och skapa kaos vart han än spelar.

Visar 20 inlägg - 1 till 20 (av 1,232 totalt)
Svar till: Div 2 Herr Västernorrland