Startsida Forum Herr Div 1 IBK Luleå

8 svar, 1 voice Last updated by  Anonym 4 år, 4 månader sedan
 • Författare
  Inlägg
 • #165786 Svar

  Anonym @

  Ny huvudtränare klar för IBK, Juha Männistö, senast från Notvikens damer i div.1. Klart också att ass.coachen fortsätter.Viktigt med bra rutin och kunskap i ledarstaben, så det ser riktigt bra ut. Fler och fler pusselbitar faller på plats och snart hoppas jag få se lite nyförvärv på spelarfronten.

  #165751 Svar

  Anonym @

  Jag tror att många hade höga förväntningar på Luleå efter succén förra säsongen då man länge hade hugg på en kvalplats. De har haft en helt otroligt otursföljd säsong med skador och dylikt och visst kan man säga att det är att skylla ifrån då det tillhör sporten men i och med att Luleå kanske inte har samma bredd så blir det ännu tuffare. Samma för tex K4, tappar man Renberg och Lindmarks så blir det ju skillnad. Sedan ser det ut som att man får behålla många till nästa säsong. 

  När det gäller framtiden så har man talang på i princip alla positioner. Både nerifrån och i truppen redan nu. 

  #165725 Svar

  Anonym @

  Ja blir intressant att se vem det blir som blir tränare. Men Sveriges mest meriterade tränare finns ju i länet iaf.

  Ettan blir nog en tuffare serie kommande säsong med spännande nykomlingar. Men IBK:s tio första gubbar håller bra kvalla och ska bli spännande att följa.

  #165720 Svar

  Anonym @

  Den stora frågan är nu vad dom kommer få för tränare. En bra tränare och dom kan ha chansen att ligga ganska högt upp nästa år.

  tyvärr finns det ej många kvalitiva tränare i norrbotten

  #165719 Svar

  Anonym @

  IBK Luleå lever på lånad tid.
  Dom åker ur nästa säsong då div1 blir bättre.
  Finns inga spelare runt om i länet att förstärka med.

  #165718 Svar

  Anonym @

  Visst några lämnar, men det hör till. Tror det kan vara bra och stimulerande med nya röster på ledande positioner. Dags att andra kliver fram och tar för sig och visar att de menar allvar, och vill lyfta innebandyn i Luleå ytterligare. Bara en keeper klar ännu, men silly-season har precis börjat och förhoppningsvis presenteras en inom en snar framtid. Tror klubben jobbar stenhårt på det och en bra tränarlösning. Kommer bli bra, tro mig! :)

  #165717 Svar

  Anonym @

  Luleå rasar samman. Ryggraden och kaptenen lämnar, ingen målvakt men framför allt ingen tränare. Nära på att åka ur i år – en klar favorit till att åka ur nästa säsong.

  #135155 Svar

  Anonym @
  #165716 Svar

  Anonym @

  I takt med att Hudik. rasar vidare mot allsvenskan så har IBK Luleå förlängt kontrakten med flertalet av spelarna.

  Luleå avslutade säsongen snyggt och spelade verkligen upp sig. Tror IBK kan överraska nästa säsong och skulle de dessutom kunna knyta till sig 2-3 etablerade spelare + bredda truppen så tror jag på en grym säsong.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
Svar till: IBK Luleå