Startsida Forum JAS Innebandy Festen !

17 svar, 0 voices Last updated by  Anonym 13 år, 5 månader sedan
 • Författare
  Inlägg
 • #136990 Svar

  Anonym @

  riktigt schysst för sumpan. om västerås vinner sm guld så kan ju sumpan titulera sig svenska mästare då. och om hässelby vinner så kan ju lindås titulera sig "bäst i sverige" för dom slog ju hässelby i storvreta när det begav sig!

  #136987 Svar

  Anonym @

  Snuttjulle (asss), det var endast ett inslag i all spekulation, du behöver inte ta illa upp. Västerås vinner säkert……..

  #136986 Svar

  Anonym @

  Västerås vann storvreta cupen för övrigt? så vad spelar de för roll om dom torskade mot sumpan? pajjas……

  #136959 Svar

  Anonym @

  gott gott =)

  #136956 Svar

  Anonym @

  Oken nu vet jag inte riktigt hur seriös du var med dom där spekulationerna =) Men det går fortfarande inte att säga så om olika matcher och liknande, t.ex. när Västerås slog Täby i träningsmatch innan säsongen är dom då bättre en AIK och Pixbo som misslyckades med detta i slutspelet? Nej givetvis inte, detta var ett dåligt exempel men det blir bara ännu dummare när man spekulerar i cup resultat. i cuper spelar man oftast inte full matchtid och förutsättningar för lag är väldigt olika, vissa kanske har med fullt lag, andra kanske har med två femmor och åker för att ha kul medans andra är superseriösa…Och sen så är det ju så att vissa lag passar andra lag bättre en vissa andra.. så bara för att t.ex. de där med AIK hässelby o sumpan o de du skrev så är det ju inte så att vib är sämre för det.

  #136954 Svar

  Anonym @

  Fortsätter och spekulerar. Hörde att Västerås förlorade mot Sumpan (Sundbyberg) i Storvreta cup, samma Sumpan som förlorade mot AIK i serien för två veckor sedan. Hörde att Hässelby slog AIK (AIK med förstärkning från A-laget (SSL)) med 8-1. Har förstått att Hässelbys 1:a femma är med i Hässelby A-lag sedan några veckor och dom spelade jämt med Västerås i Div.1 (uddamåls förlust). Kan det vara en matchning mot JSM finalspelet, hur som helst, det kommer bli jämna matcher.

  #136953 Svar

  Anonym @

  HATA SIBBEN!

  #136937 Svar

  Anonym @

  Nu får ju inte Axberg använda ÖSK-spelarna.Men dom slog ju Färjestaden ändå. Det var total utspelning i två perioder.Axberg vinner på sin breda trupp hoppas jag.

  #136926 Svar

  Anonym @

  Jag tror att Västerås med sina storstjärnor som nu mera spelar i SSL kommer ta hem innebandyfesten i år. Mullsjö lär vara ett ganska vekt lag där man spelar mycket på chans och litar på sin duktiga målvakt. Det räcker dock inte. Så i semin vinner VIB med 3 kanske 4 bollar.

  I andra semin så vinner Axberg med sina ÖSK-spelare med någon. Tror dock att den semin blir tightare än VIB-MAIS.

  I finalen så slår VIB Axberg med två kassar, sista i tom bur. Klappat och klart.

   VIB är antagligen den bästa föreningen i landet!

   Detta var ett efterlängtat inlägg.

  Forza Burra!

  #136844 Svar

  Anonym @

  Intressant att Axberg vann över Mullsjö ganska komfortabelt i gruppen. Västerås har vunnit sina matcher i gruppen ganska lätt, enkel grupp? Kommer Västerås överleva på sin första femma? Samma fråga till Hässelby som har en första femma som är riktigt bra.

   

  Stoppa första femmorna så vinner man!  

  #136843 Svar

  Anonym @

  Västerås har redan mosat hässelby? i storvreta semifinalen. Våldtäckt var ordet!

  Slakt slakt!!!!!

  #136819 Svar

  Anonym @

  Axberg kommer vinna enkelt över Hawks. de vann mot Färjestaden och då är man inte dåliga.

  #136809 Svar

  Anonym @

  Hääääääääässelby kommer sooope ham hela skiten ! utan tvekan deras första lina kommer inga rå sig på, inte ens västerås!

  #136799 Svar

  Anonym @

  Det kommer bli väldigt jämna matcher, och det är jag helt övertygad om. Alla lag som är kvar har chansen till att lyfta bucklan. västerås år ett bra lag, men man bör nu aldrig underskatta ett lag som mullsjö. Dom har ett riktigt spelskickligt lag! jag tror mullsjö drar det längsta strået!

  Sedan matchen mellan axberg vs hässelby,  den blir jämn.. Sudden i straffar, där axberg tar det..

  #136790 Svar

  Anonym @

  Västerås kommer såklart ta hem det. Dom har mosat allt i sin väg.Fast tror att Mullsjö blir en svår nöt att knäcka. Vib har flera spelare som producerar. Tänker mest på Enström Carlström och Thörnroth.

  Finalen kommer att bli jämn mellan Hässelby och Vib. 5-4 seger till Västerås.

   

   

   

  #136720 Svar

  Anonym @

  mullsjö kommer åka på tvåsiffrigt mot västerås. hässelby-axberg blir jämnare, men slutar med hässelby som segrare. i finalen vinner västerås. 

  #133987 Svar

  Anonym @
  #136712 Svar

  Anonym @

  Vilka tar hem hela skiten? mitt tips ligger på mullsjö.

Visar 18 inlägg - 1 till 18 (av 18 totalt)
Svar till: Innebandy Festen !