Startsida Forum JAS Jas Grupp A

27 svar, 1 voice Last updated by  Wibax fan 3 år, 7 månader sedan
 • Författare
  Inlägg
 • #214561 Svar

  Wibax fan @

  Läste nyss på innebandymagazinet att FBC Sundsvall riktade stark kritik mot rig Umeå inför kvällens match om att d har fått höra att rig inte ska ställa upp med sitt starkaste motstånd mot oss idag och detta tycker jag är väldigt konstig kritik från FBC Sundsvall då jag personligen tycker att rig Har rätt att ställa upp med vilket lag dom vill oavsett vad för att jag tycker att om man är så bra som Sundsvall FBC själv tycker att dom är så hade dom väll tidigare kunnat vinna sina egna matcher och blivit klar på så sätt istället för att börja leta fel och skylla ifrån sig på andra. Jag tycker det verkar vara otroligt mycket gnäll och skitsnack i FBC Sundsvall. Sist vill jag bara säga att jag som wibax supporter vet att rig har ett otroligt starkt och bra lag vilka gubbar dom än spelar med eller inte spelar med satt jag ser fram emot en väldigt tuff och rolig utmaning för våra duktiga ungdomar i wibax! // stolt wibax supporter

  #214517 Svar

  Walle @

  Wibax Umeå 16-6?

  #214513 Svar

  Pickachu @

  Sundsvall blir det.

  #214406 Svar

  Conny @

  Tror fortfarande Wibax även om Sundsvall har gjort det väldigt bra

  #214113 Svar

  Greger @

  Sundsvall tror jag, starkt med 6-0 borta mot umeå city.

  #214097 Svar

  Conny @

  Wibax tar den andra platsen tror jag.

  #214095 Svar

  Spännande avslut @

  Spännande avslut väntar JAS norra Grupp A med RIG redan klara och hård kamp on andra platsen.

  Vem tar andra platsen?
  Wibax
  Umeå City
  Sundsvall

  Vad tror ni?

  #213906 Svar

  Jake @

  Nu är det så att RIG’s 00:or sitter en hel del till förmån för se yngre spelarna. När RIG sen går till festen så är det dags för dem att kliva in lite mer och då blir det med stor sannolikhet samma resultat som ifjol. Klart de ska vara i drömfemman. De övriga spelarna som nämns nedan är jätteduktiga innebandyspelare men jag ser inte deras namn i U19.

  #213855 Svar

  Ork @

  Men typ Joel Dahlberg mycket poäng Hampus Öhgren Alvin Ahlqvist iallafall

  #213817 Svar

  Hmm? @

  Kan bero på att det är 5 u-19 landslagspelare? Vem skulle ha varit med istället?

  #213816 Svar

  Jas @

  Förstår inte hur JAS drömfemman kan komma hela från rig om man kollar så har dom inte presterat någonting i jas och till sett över andra lag finns det bättre spelare på dom positionerna

  #213705 Svar

  Norrinnebandy @

  Wibax gör en riktigt bra säsong i JAS så här långt. Laget har sin stomme i det 00 lag som vann SM brons i P16 slutspelet för två år sedan.
  Sex av killarna i JAS-laget har i dagsläget också plats i det Allsvenska A laget varav två (Isak Zerpe och Anton Ahlbäck) är ordinare och övriga (Anton Grönlund, Alvin Ahlqvist, Kevin Öhlund och Isac Hällsten) har spelat en hel del av matcherna de också. Ytterligare 2-3 spelare tränar ofta med A laget och är på gränsen att lyftas upp. sammantaget har Wibax ett lag som har tränat och spelat ihop i ca 3 år nu och har en riktigt duktig generation spelare som kanske t.o.m kan utmana RIG Umeå om att vinna nordligaste JAS gruppen…

  #213690 Svar

  Davva @

  Vad händer med Wibax? Varför går det bra för dom?

  #213374 Svar

  Gammal rig elev @

  Ser att det är mycket kommentarer om att rig har förtur hit och dig. Vill kraftigt dementera detta. Såklart, går man på rig så får man extra uppmärksamhet av såväl media som landslagsledning. Men för mig är det inga konstigheter. För att komma in på rig krävs en hel del uppoffringar, dit måste man verkligen kämpa för att få nå.

  Sen när man går på rig och eventuellt blir uttagen till Bosön så gör rig egna tester inför Bosön lägret som är till och med tuffare än dom tester på Bosön. Allt för att inte åka dit och ”skämma ut sig/rig”.

  Väl i landslaget är pressen ännu större att just rigspelarna ska prestera, i gruppen och utanför gruppen.

  Så ja, det finns två sidor av myntet

  #213371 Svar

  Nordell @

  O anhang har ju tydligt visat vad de tycker om RIG,pinsamt.

  Ännu värre att han fått spelarna att stanna kvar istället för att gå på RIG, ledarskapet…?

  #213368 Svar

  Höj er! @

  Garanterar spelare/ledare från FBC Sundsvall ungdom som håller på att argumentera här bara för att dom kommer missa slutspel för tredje året i rad!

  #213367 Svar

  Tobbe @

  Ska man ta sig till festen så måste man ju slå lag som RIG, annars har man ju inte där att göra ändå…

  #213334 Svar

  Torsten @

  Det man kan ha åsikt om i JAS A är att med RIG i den serien spelar de andra ständigt om 1 plats eftersom de som enda grupp bara har 2 platser till play-off. Och så har det varit genom åren förutom i fjol.

  #213333 Svar

  >>Södra @

  Helt korrekt av dig.

  #213331 Svar

  Helt oberoende i detta @

  Hela hösten har det varit ett jävla snack på allsvenskan norra tråden och nu även här, förstår inte varför det kastas så mycket skit på rig som är ett gäng skolpojkar som spelar innebandy på skoltid och gör det helt okej i allsvenskan norra. Sen är det ett jävla snack om räkmacka hit och dit, grabbarna som spelar där är uttagna dit av en anledning och det är för att ledarna osv ser potential i dom killarna och kan se dom som potentiella SSL spelare i framtiden och bevisligen lyckas dom bra när dom har så många med i landslaget och det är så jävla tragiskt med denna avundsjuka, så jävla patetiskt. Snälla skärp er nu för detta är bara löjligt.

Visar 20 inlägg - 1 till 20 (av 28 totalt)
Svar till: Jas Grupp A