Startsida Forum JAS JAS Hiss och Diss 12/13

4 svar, 0 voices Last updated by  Anonym 10 år sedan
 • Författare
  Inlägg
 • #160054 Svar

  Anonym @

  lägg på minnet att Backen Nicklas Ramirez gått från Nacka till tt, en otroligt bra back med ett kliv som få.. 95a som snubblade på målsnöret i sthlms p17 senast

  #159976 Svar

  Anonym @

   

  Tänkte tippa Stockholm Södra JAS-grupp. En grupp som är otroligt dålig men som har en kandidat till JAS-segern i Salem samt ett eventuellt Kvartsfinallag i Tyresö. Bortsett från dem är gruppen katastrofalt dåligt.

   

  FBI Tullinge

  – Kom tvåa för P-95 i Stockholmsserien samt i slutspelet. Därav stockholms nästbästa 95-lag. Salems IF vann förra årets JAS-serien med i stort sett bara ett år för unga spelare (94). Tullinge kommer däremot inte göra om den bedriften utan missar JAS-slutspelet. Mittenplacering.

  Huddinge IBS

  – Blir av med sina tre av fyra bästa poängplockare från föregående säsong. Kügerl lämnar ett stort bakom sig. Pontus Lundbergs misslyckande JAS-säsong är över, likadant med Bolander. Finns varken spets eller bredd kvar i laget. Dock mittenplacering. Klen mittenplacering.

  Hansa-Hoburg

  Ett av årets två Gotlandslag i Stockholms JAS-grupp. Hade sex spelare med i Gotlands stadslag som gjorde hela två mål i SM. Släppte in 38 gjorde Gotland också. Nu splittras det laget och delas upp i nästan hälften (Hansa och Visby). Bottenlag. Har inget att hämta i JAS. 

  Nacka Wallenstam IBK

  Kom sist förra året i Stockholm norra JAS-grupp. Tappar sin bäste poängplockare och busen Robin Fredriksson. Finns endast sex poäng att hämta, de mot gotlandslagen. Annars given jumbo även iår. 

  Salems IF

  Oj oj oj! Här kryllar det av stjärnor. Hade fem spelare med i Stockholm stadslag, sedan två som var med i träningstruppen (Bergfors och Ohlström, bergfors var med i 95-stadslaget f.ö) och två nya stadslagsspelare från Södermanland. Alltså nio (!!!) stadslagsspelare. Tre backar som kan komma med i U-19 (Lindströmarna och Jesper Thorberg) samt anfallaren Samiel Fseha. Kom trea i JAS Elit cup, semiförlust mot Titelförsvarande Örebro på straffar. Hade inte ens bästa lag med! Solklar ETTA!

  Tyresö Trollbäcken IBK

  Tyresö är det lag som mot all förmodan ens skulle ha något att säga till om mot Salem. I laget finns rutin från SSL i bland annat Fredric Gustavsson (som för övrigt var Kapten för Stockholm i SDF-SM) och Tommy Bohlin. Mycket spets men ingen bredd. Se upp för lillebror Johansson, Sebastian. Kan vara Sveriges bästa 97a. Med Bröderna Johansson, Bohlin och  Gustavsson kommer man tvåa i gruppen. Gäller att förstafemman producerar.

  Visby IBK

  Samma kommentar som Hansa-Hoburg. Har dock sju stadslagsspelare. Inget att hämta.

  Älvsjö AIK

  Ett Älvsjö som tappar många 93er bland annat Sebastian Nielsen, Bäckström och Lindståhl. 95erna kom till Semifinal i Mitt i Cupen. Simon Lundin är knäskadad och kan missa hela gruppspelet. Ludwig Ahl satsar på fotbollen. Marcus Andersson vet jag inte om han kommer spela. Annars en back som är i stadslagsklass. Lucas Sjögren är centern och troligtvis kaptenen som får dra tugnt lass, har enligt mina källor kritat alagskontrakt. Bra bredd i truppen har ingen spets. Trea dock.

  Tabellen:

  1. Salems IF
  2. Tyresö Trollbäcken IBK
  3. Älvsjö AIK
  4. FBI Tullinge 
  5. Huddinge IBS
  6. Nacka Wallenstam
  7. Visby IBK
  8. Hansa Hoburg

  Tippningen ser ni ovanför. Kommentarer?

  #159929 Svar

  Anonym @

  Vill kommentera grupp J

  Vill hissa Helsingborg och Warberg som jag tror kommer kriga om första placeringen.

  Tror dock att det kommer bli tyngre för Halmstads satsning Team Halmstad, och även Särö så dom får min dissning.

   

  Grupp I

  Så är självklart IBK Vöikers stor favoriter, med många spealre ifrån Växjös A-lag.

  #134865 Svar

  Anonym @
  #159928 Svar

  Anonym @

  Som rubikren lyder vilka lag hissas och vilka dissas i respektive grupp, skriv gärna en kommentar om varje lag ni har koll på.

   

   

   

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
Svar till: JAS Hiss och Diss 12/13