Startsida Forum JAS Jas tipp 8-delen

7 svar, 0 voices Last updated by  Anonym 8 år sedan
 • Författare
  Inlägg
 • #159584 Svar

  Anonym @

  willsund jonsson hyden

   

  andersson —  johansson

   

   

  Backpar

   

   

  Lingmerth  A.nilsson

   

  M.hallström R.gunnarsson

   

  Så såg det ut i Gruppen iaf, kan ju ändras om någon är borta osv

  #159583 Svar

  Anonym @

  Willsund kommer medverka i matchen mot linköping har jag hört!

   

  Någon som vet hur Färjetstadens 2 kedjor ser ut, namn?

  #159582 Svar

  Anonym @

  Konstigt att det bara går o skriva i Mozilla forefox och inte genom explorer…….

  #159580 Svar

  Anonym @

  Kul o se lite skrälltipp wizard. Någon skräll lär vi få se i denna åttondel, störst skrällvarning känns som MAIS kan torska om dom inte har bästa laget.

   

  Färjestaden får kanske klara sig utan Willsund då han troligtvis inte är tillgänglig för spel den helgen. Även deras andrecenter är borta från spel. Detta gör att matchen kan bli jämn, men tror färjestadens bollrull blir för mycket, Linköping ”skrällde” mot Älvsjö, lyckas inte göra om den bedriften.

  #159579 Svar

  Anonym @

  Kais Mora – Rig Umeå 3-5

  Mora väger lite lätt men kommer ändå kunna stå upp och ge RIGARNA en match. RIG som knappt hitills spelat JAS och haft en oerhört lätt grupp förväntar sig en enkel biljett. Motivation kan slå klass. varning!

   

  Järfälla – Örebro 4-5

  Stockholmarna åker på pumpen mot ett offensivt spelande Örebro. Underskattning kryddat med en för stor dos självgodhet gör att Järfälla som storfavorit får tacka för sig. Man ska inte glömma att Stockholms stadslag i förra årets SM hade stora problem med Örebro som man stötte på i gruppen. Där man hittar i stort sätt hela truppen i IBF Örebro

   

  Rönnby – Hagfors 2-10

  Nej tyvärr , Rönnby har inte det som krävs för att slå ur underläge mot ett favorittippat Hagfors. Landell gick som sagt till VIB ungdom och var lagets klart mest lysande stjärna. Hagfors har en enkel resa till kvarten

   

  Salem – Täby 4-6

  Salem är duktiga och ett tufft lag att möta men jag tror Täby med en stor dos självförtroende har hittat formen rejält och kan gå hela vägen! 

   

  Färjestaden – Linköping 1-2

  Ja hör och häpna Linköping lyckas blockera Hydén och Willsund och tar sig vidare till en kvart. Grymt bra defensiv bådar för att man kan gå riktigt långt i detta slutspel.

   

  Mullsjö – Södertälje 4-5 

  Ryktena säger att Mullsjö slänger upp all fokus på SSL vilket gör att jag tror Södertälje är snäppet starkare. Har Mullsjö med bästa laget så tror jag på Mullsjö vinst men annars är Granberg och Walfridsson snäppet för starka för juniorerna som till vardags får spela division 4.

   

  Partille – Höllviken 5-4 SD

  Partille är starka men de tror också att de är bättre än vad de är. Höllviken har ett par individuellt skickliga spelare. Prickar de in rätt dag i kalendern så kan de skrälla. Adler är skillnaden. 

   

  Helsingborg – Pixbo 10-2 

  Tyvärr Pixbo , det är inte er tur i år samtidigt som ni åkt på en ren mardröms 8del. I år ska ni se och lära och nästa år blir ni farliga! 

  #159578 Svar

  Anonym @

  Vore kul om någon mer kom med sin tippning i denna tråden.

  #159576 Svar

  Anonym @

  

  Kais Mora IF – RIG Umeå IBF 2-6 RIG vinner denna tämligen komfortabelt, pga en större bredd som inte Mora kan matcha.

   

  Järfälla IBK – IBF Örebro 5-1 Järfälla har seglat upp som en av favortierna i årets JAS. Örebro imponerade i 16-delen, men här väger man för lätt mot ett urstarkt Järfälla på deras hemmaplan

   

  Rönnby SK – Hagfors IBS 2-5 Hagfors med Englöw i spetsen har lag för att nå ”festen” denna match kontrolleras från första till sista signal.

   

  Salems IF – Täby FC 5-4 SD-vinst Jämnt skägg mellan dessa, Salem avgör pga hemmaplan. Fesha (stavning) avgör?

   

  Mullsjö AIS – Södertälje IBK 7-2 Precis som förra året får Södertälje respass i åttondelen mot MAIS. Tvivlat på MAIS målsättning om guld, men om Sankan lyckas med sin smått sensationella Comeback. kan det bära riktigt långt i år. Han är ju trots allt Sveriges största vinnarskalle, om allt stämmer.

   

  FC Helsingborg – Pixbo Wallenstam IBF 9-3 Hellman o bryngelsson väger för lätt mot brehmer rosengren. FCH har mängder med SSL rutin. allt annat en Final får ses som ett misslyckande för de blåsvarta.

   

  Färjestadens IBF – Linköping IBK Ungdom 4-1 Linköping kom till Älvsjö med en betongmur värre en berlinmuren, det håller inte mot Färjestaden som kommer rulla boll tills luckan uppstår, Willsund matchvinnare?

   

  Partille IBS – Höllvikens IBF 5-2 Bönderna från skåne, har piskat upp en ”hat stämmning” inför matchen, det är realpartille hit o realpartille dit. Det får man sota för, Horseng-Amdell avgör o partille vinner relativt enkelt

  #134811 Svar

  Anonym @
Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
Svar till: Jas tipp 8-delen