Startsida Forum SSL Kalle Anka förbundet

9 svar, 0 voices Last updated by  Anonym 14 år, 7 månader sedan
 • Författare
  Inlägg
 • #135795 Svar

  Anonym @

  Var inte så naiva att ni tror att dom som gjorde fel inte vet om att dom gjorde det. Det var bara så att ingen trodde att förbundet skull åke ner till Båstad och göra en licenskontroll under den veckan. Tanken var säkert att grabbarna i lagen skulle ha roligt, lira bandy, ta en bira och garva lite, men så sket det sig. Stora regelboken kom fram och nu sitter man på kammaren och gråter istället. Jag och många med mig tycker att det är synd att profiler stängs av och att det kan drabba föreningarna lite väl tufft ekonomiskt, men hur jäkla seriöst är det att tro att ingen skall följa reglerna runt detta…. Det skälls ju en del i övrigt så……………

  #135651 Svar

  Anonym @

  Visst skall lagen straffas ekonomiskt. Men det går lite för hårt när det gäller stänga av spelare och dessutom har förbundet jobbat segt. Båstads open spelades innan säsongen började och nu kommer straffen???

   

  Årets stora kalkoner. 

   

  Fagerhults 2 spelare får 6 veckor.

   

  Balrog Mikael karlsson får 3 månader och får inte heller spela VM

   

  Pixbos b-lag 1 spelare 6 veckor 

   

  JIK 2 spelare +  1 Målvakt.

   

  Som JIK målvakten sade till innebandymagazinet: Har spelarna ansvaret måste dem få papper.

   

  Det här får i övrigt inte ske i November, så lång tid kan det inte ta.

   

  Det är märkligt och sjukt dåligt. 

   

   

   

   

   

   

  #135650 Svar

  Anonym @

  håller med om att klubbarna ska straffas om de inte följer reglerna, solklara regler och om inte så proffesionella klubbar som superligan ska ha inte kan följa dessa är det skandal, med stort, S!

  #135636 Svar

  Anonym @

  Att göra en övergång är hur simpelt som helst, varför klarar klubbarna inte att följa reglerna egentligen?????

  #135632 Svar

  Anonym @

  Det verkar som att förbundet vill ta död på föreningarna. Dom har aldrig jobbat för att låta något vara smidigt utan alltid gjort det så svårt för klubbarna som möjligt. Det här är inte första gången. Helt otroligt!!

  #135626 Svar

  Anonym @

  Kan bara hålla med, det finns regler som inte är svåra att förstå men ändå skiter man i dom. Självklart ska klubbarna straffas. Det man kan tycka är mindre bra är att bestraffnigen kommer först nu, varför har det tagit sån tid när det har varat glasklart från början att vissa lag uppenbarligen har brutit mot reglerna. Sen är det ju aldrig spelarens fel, så straffet bör tas av klubben enbart. Att stänga av en spelare drabbar ju naturligtvis klubben men det är dock spelaren som lider mest. Böter eller böter och poängavdrag kanske?

  #135622 Svar

  Anonym @

  SLUTA GNÄLLA OCH FÖLJ REGELRNA SOM FINNS VID ÖVERGÅNGAR

  HUR SVÅRT KAN DET VARA

  #135617 Svar

  Anonym @

  håller helt med. Oxå fagerhult har åkt på en smäll där deras 2 bästa spelare blivit avstängda en bra tid + att fagerhult får böta 20 000:-. detta är skit!

  #133955 Svar

  Anonym @
  #135616 Svar

  Anonym @

  Vad är det för nötter som sitter i Stockholm och bestämmer? JIK har haft det väldigt jobbigt ett bra tag och så kommer det här som grädde på moset. 15.000:- i böter och 2 spelare avstängda. Visst har man gjort fel men det ska väl inte drabba spelarna. Tycker synd om sportchefen Lindahl som lägger ner sitt liv på detta. Att han har missat att skicka in pappren är väl rätt mänskligt. Men förbundet är tydligen bara ute för att stattuera exempel utan minsta tanke på vad man ställer till. Jag hoppas att det kommer bli stora rubriker i dom stora tidningarna och att stollarna som ställt till detta tar sitt förnuft och ändrar på beslutet.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
Svar till: Kalle Anka förbundet