Startsida Forum JAS Slutspelet?

11 svar, 0 voices Last updated by  Anonym 13 år, 12 månader sedan
 • Författare
  Inlägg
 • #136232 Svar

  Anonym @

  till "göteborgare"

  såg du ens matchen? älvstranden pressade när de låg under och hade spelet mellan typ minut 35 och 50. det är 15 minuter din pajas. i första fick dom ju knappt låna bollen. älvstranden är bra och vinner mot de flesta men det betyder inte att de kan spela ut ens ett 92-lag. deras spel funkar inte så i och med att dom inte har en enda distriktslagsforward. hemläxa… 

  #136080 Svar

  Anonym @

  och du vetarn du kanske skulle ta en titt på hur bra vi är också.. vi har dm-final imorn tex.. och vi gjorde 2 dåliga matcher mot kungsängen och hagunda det räckte för att vi skulle missa skiten.. så västerås kan lika gärna vinna allt. vi showade i våra matcher men hade otur med kassarna det kan ju hända alla? i storvreta åkte vi också ut på en skitmatch det är så typiskt för oss den här säsongen.

  #136079 Svar

  Anonym @

  inte konstigt att västerås kan showa när dom bara möter bondegäng som intekan lira bandy..

  #136073 Svar

  Anonym @

  sumpan hade ju den omutbare Jimmy Ekman i mål. åså hade man ju #21 Simon Welin å #72 Stefan "Linkan" Lindkvist i storform i den matchen, dom 3 tillsammans med #22 Fredrik "Kalzone" Karlsson går ju inte å vinna emot så d va ju inte så konstigt

  #136068 Svar

  Anonym @

  Västerås förlorade mot Sundbyerg i storvreta med 5-0 läste jag på ett annat ställe i forumet, och Sundbyberg gick inte vidare från stockholmsserien så hylla inte västerås till skyarna…

  #135987 Svar

  Anonym @

  Idag såg jag Älvstranden-Lindås 2-2. Tror att Älvstranden har en ruskigt bra chans att vinna j Allsvenskan i år, med det laget dem ställde upp med idag. 2 landslagsspelare och resten stadslagsspealre från Göteborg som kom 2 i distriktlags sm. Vissa stunder rullade dom ut lindås totalt, och dvs att Lindås räknas som topp 10 i landet för pojkar 89.

   Härnäst har Älvstranden, Mullsjö hemma, vilket jag tror kommer bli en rätt enkel resa för piraterna, fast man ska aldrig underskatta folk från landet, i kvarten får man sedan färjestaden som blir betydligt tuffare, men även där tror jag piraterna drar det längst strået.

  #135929 Svar

  Anonym @

  Tycker faktiskt att det är ganska öppet.

   

  Västerås har krossat alla i sin j-allsvenska serie. Hur står de sig mot tuffare motstånd? De har ett bra lag och kan vinna allt.

  Kais mora har många bra spelare som spelar div.1.

  IBC Engelholm leder sin serie och växer för varje match.

  Färjestaden är bra, javisst, men jag tror inte att dom går hela vägen.

   Nykvarn verkar dominera sin serie, vet inget om dom.

  RIG Umeå IBF, förmodligen det yngsta laget i j-allsvenskan, (förutom storvreta/vesta) Har en tuff match mot Kais mora den 15 januari.

   Dessa lag tror jag har störst chans att vinna. Det kommer verkligen att bli tufft.

  #135914 Svar

  Anonym @

  Färjestaden och Västerås är favoriter. Sedan är Axberg är joker som man som inte ska underskatta

  #135865 Svar

  Anonym @

  Då jag är från Stockholm tror jag på att Hässelby Hawks. Dem har ett bra lag. Trots att det fattas vissa som gått upp till SSL. Tänker främst på Järfällas Joel Weiss.

  #135863 Svar

  Anonym @

  VIB har nog en allvarlig chans att blanda sig i iår. Dominerar sin serie totalt.

  #133967 Svar

  Anonym @
  #135816 Svar

  Anonym @

  Nu börjar det närma sig slutspel i jun-allsvenskan. Vilka lag går vidare till kvartsfinal och vilka vinner dessa?

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
Svar till: Slutspelet?