Startsida Forum Ungdom Sveriges dyraste innebandyförening för ungdomar att spela i?

2 svar, 0 voices Last updated by  Kurre 3 år, 8 månader sedan
 • Författare
  Inlägg
 • #213925 Svar

  Kurre @

  Även om beloppet är det som vi enklast kan jämföra så är det, precis som ni till del gör, viktigt att ta hänsyn till både vad som ingår men också vad allt faktiskt kostar. Vissa kommuner subventionerar halltider ganska kraftigt för föreningar i andra så är halltiderna ganska dyra. Slänger man in utrustning på något sätt i priset eller ska varje lag eller spelare bekosta bollar, matchställ, overaller etc.

  Det mest väsentliga är väl hur transparent ekonomin i föreningen är så det lätt går att se om pengar ungdomarna betalar in till ingen, liten eller stor del bekostar junior-/seniorverksamhet. Utan att lägga värdering i detta så är det varje förenings beslut men så länge det inte tydligt kommuniceras hur man gör och vart pengarna går så är det äckligt att flytta pengar uppåt och försöka mörka detta.

  #213838 Svar

  Micke @

  1700 för blå nivå hos Ackers (Åkersberga). Men då ingår matchställ (och bollar).

  Vi har rätt mycket bollar över i dotterns lag. Vi kanske borde donera till TFC 😀 .

  #213836 Svar

  Anders @

  Hej!

  vi är några i Täby FC som har funderat på vilken som är Sveriges dyraste innebandyförening för ungdomar.

  Vi tror själva att Täby FC placerar sig i toppen med 2450 i avgifter för ungdomar på blå nivå och 2750 för ungdomar på röd nivå. Någon som kan toppa det?

  Om man nu ska göra en jämförelse kan det också vara intressant att veta vad som ingår, för 2450 / 2750 i Täby FC får man en iBIS licens och träningstider allt annat (som bollar, matchkläder eller tränings t-shirts) får man bekosta själv.

  Vore kul att höra vad det kostar att spela innebandy i andra föreningar.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Sveriges dyraste innebandyförening för ungdomar att spela i?