Startsida Forum Herr Div 1 Västerås hur tänker dom?!

1 svar, 0 voices Last updated by  Anonym 4 år, 9 månader sedan
 • Författare
  Inlägg
 • #135163 Svar

  Anonym @
  #165867 Svar

  Anonym @

  Västerås tänker värva unga spelare och 2 bra div 1 spelare!

  blir lite fundersam! För VIBS svaghet är målvakterna! Och så är det väl nån backplats och anfallsplats! Måste iaf rusta upp laget!

  Dem tänker värva 16åriga Tillberga målvakten som gör en helt okej säson om man ska bortse från åldern! För hans ålder är det en väldigt bra säsong!  Tror det är lite problemet!? Det blir väldigt hypat när han är så ung! Tror inte Västerås är helt borta dem heller! Och ser han nog som ett framtidsnamn! Med då är frågan vem ska dem värva! Man undrar ju vem det blir med tanke på att det bara står om Tillbergamålisen!  Skulle tippa på Köpingskeepern men vet inte om han vill lämna Köping, om dom nu ska ha spelare från Västmanland! 

  Dem behöver förbättra försvaret och kanske inte gå blinda på spelskickliga backar! Utan såna som kämpar och sliter! Helst både och såklart! För vissa backar håller helt enkelt inte! Om dom värvar Sala-backen är det nog en bra värvning! Men finns nog en och en annan back ute i Västmanland som skulle vara bra!  Och Simon mycket lovande spelare! Hört att det ryktas om större klubbar!

  Anfallare har dem några bra, jobbigt om Mattson ska lämna! Då tappar dem det lilla extra! Så det visar sig! Dem har Jaska som sin drömvärvning! Det som är lite roligt med han är att han vunnit årets center 2 år irad när han inte spelar som center… Men bra spelare som vill lagets bästa! Alltid mycket assister! Så en bra värvning om han nu vill lämna Köping för Västerås! Dem skulle kunna nog behöva värva några rörliga poängspelare!

  Vilka tycker ni dem borde försöka värva som är från västmanland

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Västerås hur tänker dom?!